کوکوی بادمجان حلقه شده

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح سمر قند )

طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده  :

بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید.
در تابه روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید،بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
بادمجان های سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
در کاسه ای تخم مرغ ها، پیاز طلایی شده،‌ زردچوبه،‌ بادمجان،‌ نمک و فلفل را مخلوط کرده و در روغن داغ شده بریزید.
درِ تابه را بگذارید و یک طرف کوکو که طلایی شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.

 

مواد لازم :

بادمجان 3 عدد
تخم مرغ 5 عدد
پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =