کوکوی کنجد

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( رنگارنگ )

طرز تهیه کوکوی کنجد :

سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی سرد شده و پیاز را در کاسه ای رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل، دارچین،  زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. آرد سیب زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال زده و به مواد بیفزایید. ماهی تابه ای نچسب را روی حرارت قرار داده و روغن را درآن داغ کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید،‌ سپس با یک قاشق کاملا روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و با درپوش یک طرف آن را سرخ کنید. کوکو را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ کنید.

 

مواد لازم :

سیب زمینی بزرگ 1 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد 8-7 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز نگینی خرد شده 1 عدد
آرد سیب زمینی دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
شیر 3 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 5 عدد
روغن سرخ کردنی 1/2 پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم

نکته :
* دانه های کنجد می تواند به صورت بوداده و بونداده در این کوکو استفاده شود.
* تهیه این کوکو با آرد سیب زمینی به روغن کمی نیاز دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =