کوکی کرنبری و نارگیل

طرز تهیه:
کره هم دمای محیط را با پودر شکر خوب هم بزنید، سپس زرده ها و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا زرده به خورد مخلوط برود، همزن را خاموش کنید و آرد و ذرت را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، در پایان کرنبری و پودر ناگیل را اضافه کنید.
از مخلوط گلوله های کوچک حدود (10 گرم) به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد گذاشته و به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بپزید.

 

مواد لازم:
کره 
160 گرم
پودر شکر 115 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد 220 گرم
آرد ذرت 30 گرم
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
کرنبری خرد شده 1/2 پیمانه
(کرنبری خشک شده شبیه کشمش در لوازم قنادی ها یافت می شود که در تصویر قابل مشاهده است.)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =