کوکی کرنبری و نارگیل
طرز تهیه:
کره هم دمای محیط را با پودر شکر خوب هم بزنید، سپس زرده ها و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا زرده به خورد مخلوط برود، همزن را خاموش کنید و آرد و ذرت را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، در پایان کرنبری و پودر ناگیل را اضافه کنید.
از مخلوط گلوله های کوچک حدود (10 گرم) به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد گذاشته و به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بپزید.
مواد لازم:
کره 160 گرم
پودر شکر 115 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آرد 220 گرم
آرد ذرت 30 گرم
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
کرنبری خرد شده 1/2 پیمانه
(کرنبری خشک شده شبیه کشمش در لوازم قنادی ها یافت می شود که در تصویر قابل مشاهده است.)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.