کیک ارل گری

سرو در ظروف چینی زرین ایران ( طرح سلبریشن )

طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده را با یک پنس نمک شروع به زدن کرده و نیمی از شکر را کم کم اضافه کنید تا فرم بگیرد. سر کیسه چای را باز کرده و به شیر اضافه کنید و همراه کره روی حرارت ملایم گرم کنید. زرده ها را با بقیه شکر با همزن با سرعت کم بزنید و ترکیب شیر و کره را کم کم به زرده های درحال زده شدن اضافه کنید، سپس سفیده ها را بیفزایید و آرد،‌ نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کرده و تمام مواد را آرام و دورانی با هم مخلوط کنید. قالب گرد 22 سانتی متری را کاغذ انداخته و چرب کنید و مواد را در قالب ریخته و به مدت 40-45 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید. بعد از خنک شدن با پودر شکر تزئین نمایید.

 

مواد لازم:
تخم مرغ
 3 عدد
نمک 1 پنسه
شکر 1 پیمانه
چای کیسه ای ارل گری 1 عدد
شیر 100 گرم
کره 100 گرم
آرد 2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر شکر برای تزئین به مقدار لازم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 1 =