گلدان حمص

طرز تهیه گلدان حمص :

ابتدا نان یوفکای دالیا را به اندازه های 10×10 سانت یمتری برش زده و داخل قالب کاپ کیک فرو کنید تا شکل کاسه یا گلدان شود و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد،

سپس از قالب جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه مواد را داخل غذاساز ریخته  و پوره کنید.

حمص آماده شده را داخل کاسه های یوفکا ریخته و روی آن را با سبزی جات تزیین نمایید.

مواد لازم برای گلدان حمص :

نان یوفکای دالیا به مقدار لازم
نخود پخته شده یا نخود کنسروی ۱ پیمانه
اَرده یک دوم پیمانه
آ بلیمو تازه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل 
به مقدار لازم
روغن زیتون 
۳ قاشق سوپ خوری
سیر 
۳ حبه
سبزی جات دلخواه 
برای تزیین

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سیزده =