گلدان حمص
طرز تهیه گلدان حمص :
ابتدا نان یوفکای دالیا را به اندازه های 10×10 سانت یمتری برش زده و داخل قالب کاپ کیک فرو کنید تا شکل کاسه یا گلدان شود و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد،
سپس از قالب جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه مواد را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید.
حمص آماده شده را داخل کاسه های یوفکا ریخته و روی آن را با سبزی جات تزیین نمایید.
مواد لازم برای گلدان حمص :
نان یوفکای دالیا به مقدار لازم
نخود پخته شده یا نخود کنسروی ۱ پیمانه
اَرده یک دوم پیمانه
آ بلیمو تازه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
سیر ۳ حبه
سبزی جات دلخواه برای تزیین
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.